büykannelerin Bitkisel Güzellik İksirleri

H:Dermonzer Cilt Bakım Kreminde kullanılan maddeler doğal kaynaklıdır,bilinen herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. Arıların bal depolamak üzere ürettiği bu sarı renkteki madde(balmumu) Dermonzer içerisinde temizleyici, besleyici ve Nemlendirici emülsiyon olarak yer alır. Dermonzer içerisinde bulunan çörek otunun oldukça fazla faydalarından sadece bir kısmı; Karbonhidrat, bitkisel yağ ve protein bakımından çok zengindir, Omega-6 ve Omega-3 içermektedir, Yapılan araştırmalarda, A vitamini, W vitamini, B12 ve B2 vitamini açısından da çok etkili olduğu ve tam bir vitamin kaynağı olduğu bilinmektedir. Kullanım Şekli: Dermonzer, Zeytinyağı, Elma ve Elma Çekirdeği, Bal mother, Bal, Çörek otu ng çekirdeği gibi PERCENT100 doğal maddelerden üretilmiş doğal bir cilt bakım kremidir.

Temizleme ng nemlendirme günlük bakım olarak kullanılsa da; selülit gidericiler ng sıkılaştırıcı ürünlere ihtiyaç duyulur. Geniş ürün yelpazesi bulunan cilt bakım ürünleri; güneş koruyucular, siyah nokta giderici bantlar, göğüs ürünleri gibi birçok ihtiyacınıza da cevap verir. Bakımlı erkeklerin tercihi erkek bakım ürünleri ise; tıraş sonrası losyonlar, sakal serumları, vücut ve yüz nemlendiricileri, tonikler gibi ürünlerdir.

Yaşı 25′in üzerinde olan herkes tabiatın nimeti olan bu doğal yağlarla, özellikle nar çekirdeğinden elde edilen cilt yağı yardımı ile bakım uygulamalı. El kremi kullanıp, bir türlü faydasını göremedim diyenler. Kremin cildinize daha iyi nüfus etmesini istiyorsanız; ellerinize buhar banyosu yapın! En iyi sonuuç için Rahatlatıcı Jel ardından, Yoğun Bakım Serumu’nu kullanmanızı öneririz.

Eğer Esra hafta içinde daha çok boş zaman bulabilirse veya daha düzenli bir bakım yapmak isterse, Velvet Smooth Günlük Nemlendiriciyi kullanıyor. Ayaklarınızın sertliğine göre 3 farklı seçeneğe sahip yedek başlıklar ile az sert, orta sert veya çok sert derilerinize kolayca bakım yapabilirsiniz. Özellikle cilt bakımında kullanılan elmaslar, zengin nutrient yapısıyla cildinizi güçlendirirken, ölü deri temizliğinde etkili sonuç sağlar.

Cilt bakım ürünleri fiyatları kullanım alanına, ürün özelliklerine ng markalara göre değişir. Yapacağınız bakım ürünü alışverişlerinde cilt tipinize uygun ürünler seçmek önemlidir. Bakımlı ng sağlıklı görünmeyi önemseyen, kişisel bakımına önem veren bayanların ve erkeklerin tercihi olan cilt bakım ürünleri geniş ürün yelpazesiyle sunulur. Cilt bakım ürünlerinin faydası saymakla bitmez, düzenli ve sürekli kullanılan cilt ürünleri cildinizi yaşlanma etkilerine ve Organik dış faktörlere karşı korur. Hangi yaşta olursanız olun, bakım yapmak ve vücudunuzu toparlamak için geç kalmadınız.

Leave a comment